Butikskontrollant


Svind er et evindeligt problem for detailhandlen. Der bliver hver eneste dag stjålet for flere millioner kroner fra de danske detailforretninger, og ca. 2/3 af dette millionbeløb forsvinder direkte ned i kundernes lommer.

Kompatible detektivordninger

C.V.S Security tilbyder detektivordninger til virksomheder, butikker m.m.. Vores veluddannede detektiver har fået en lang træning i at være diskrete – og observere og blotlægge potentiel svindel og tyveri. De varetager seriøs, effektiv og fortrolig opklaring i tæt samarbejde med vores kunder. Vi anvender effektive- og godkendte værktøjer i både efterforskning, sagsbehandling og rådgivning.

Handlingsplan i tilfælde af tyveri

I tilfælde af tyveri følger C.V.S Security’s detektiver en streng procedure: Tilbageholdelse af gerningsmanden og anmeldelse til politiet. Med C.V.S Security’s detektiver i nærheden, kan personale og ledelse koncentrere sig om serviceydelser og betalende kunder.
Ved mistanke om gentagen svindel eller tyveri er vores detektivordninger stærkt anbefalet.

Medarbejdersvind

Hver dag må danske virksomheder slås med langfingrede medarbejdere. Problemet er allerede stort og vil fortsat stige over de næste mange år, hvis der ikke bliver taget ordentligt hånd om det. I C.V.S Security har vi alle værktøjerne til at komme problemet til livs.
Ved en systematisk arbejdstilgang og en diskret fokus på alle medarbejdere, retter vi op på eventuel medarbejdersvind. Vi arbejder bl.a. med medarbejdernes holdninger, adfærd og indstilling til arbejdspladsen uden at være påtrængende eller forstyrre arbejdsfreden.
Med vores systematiske kontrolsystem vil medarbejdere, der stjæler, uundgåeligt blive opdaget. Systemet er designet til at afsløre ansatte, som omgår reglerne – og hermed opbygge en loyal personalegruppe.

Vi reducerer svind

Ved blot at foretage ganske få justeringer i normalproceduren for personalekøb, er det muligt at lukke mange af de døre, der er delårsag til samlede svind. Vi kender alle disse procedurer, og vi ved hvilke rutiner, som bør indføres i virksomheden for at reducere svindet mest muligt. Desuden tænker vi altid innovativt, så alle typer svindel og tyveri kan imødegås.

Bliv ringet op

Udfyldt denne formular og vi vil ringe dig op snarest muligt.
Udfyld allekrævede felter.