Autoriseret vagtselskab

C.V.S. Security er et danskejet, autoriseret vagtselskab med mange års erfaring inden for vagttjeneste og sikkerhedsrådgivning. Vi udfører forskelligartede vagtopgaver på landsplan. Vores klientel inkluderer både offentlige- og private virksomheder. Herunder dækker vi stort set alle branchegrupper og disses varierende behov.

Individuel handlingsplan

Når vi indleder et samarbejde med en kunde, er det første skridt altid, at vi aflægger et konsulentbesøg. Her vurderer vores eksperter opgavens indhold og omfang. Herefter påbegynder vi – i fællesskab med vores kunder – en individuel handlingsplan for virksomheden, der er skræddersyet til netop dennes præferencer og behov.

Vi leverer tryghed

C.V.S. Security lægger vægt på at have et godt og nært samarbejde med kunderne. Ved bemanding af vores kunders virksomheder, stræber vi efter – så vidt muligt -  at patruljere med de samme vagtbetjente. Dette er både en fordel for vores kunder, som ser et kendt ansigt, og samtidig for vagtbetjentene, som opnår et unikt kendskab til virksomheden. Dette skaber trygge rammer for vores kunder.

Professionelt vagtpersonale

Vagtpersonalet i C.V.S. Security gennemgår en grundig vagtuddannelse og har megen erfaring i førstehjælp, brandbekæmpelse og konfliktløsning. Deres altid professionelle indgangsvinkel sikrer vores kunders virksomheder.