Hvem er

C.V.S. Security?

C.V.S Security er et danskejet, autoriseret vagtselskab med mange års erfaring inden for vagttjeneste og sikkerhedsrådgivning. Vi udfører forskelligartede vagtopgaver i hele landet. Vores referencegruppe tæller både offentlige og private virksomheder, hvor vi stort set dækker alle branchegrupper.

Alle vores vagter er

Professionelt Uddannede

Vagtpersonalet i C.V.S. Security gennemgår en grundig vagtuddannelse, og har en professionel indgangsvinkel og stor erfaring i førstehjælp, brandbekæmpelse og konfliktløsning. Dette grundes vores vision om at levere den bedste sikkerhed, hvilket afspejles igennem vores vagters kompetencer. hvor kunden er i centrum og kvaliteten er i højsædet.

C.V.S Security er ISO-9001 certificeret, der betyder at kunden altid kan forvente en høj standard i form af vagtens professionalisme, måden opgaven påtages og bearbejdes på. På denne måde lever C.V.S Security op til de interne – samt eksterne kvalitetsmål, der er sat til firmaet af Sikkerhedsbranchen, Kvalitetsledelsessystemet og C.V.S Security. Dette bevirker også til at vagtpersonalet i C.V.S Security tit er til efterkurser for at holde sig kørende og fastholde den høje standard, vi bestræber os på at levere til vores nuværende – såvel som nye kunder.

450
Steder beskyttet
15
Års erfaring
35
Sikkerhedsfolks
175+
Kameraer installeret

Vores stilling i

Samfundet

C.V.S Security er medlem af VSL, Fagforeningen for vagt- og sikkerhedsfunktionærer, Sikkerhedsbranchen, Dansk industri samt Vagt – og Sikkerhedsindustrien, da C.V.S Security går op i dansk vækst- og iværksætteri.

Vi går også op i at støtte lokalsamfundet, hvor C.V.S Security støtter op omkring lokale initiativer. Et eksempel på dette, er vores samarbejde med FCN Nordsjælland, hvor C.V.S Security jævnligt støtter op på arrangementer med et godt formål som FCN Nordsjælland står for, da vi også har et socialt ansvar. Et ansvar vi stræber efter at leve op og bidrage til, så alle har en chance for at udleve deres drømme.

Vil du gerne holde dig opdateret?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev