En runderingsvagt foretager tilsyn med ejendomme, byggepladser og virksomheder. Det er et behov som er nødvendigt i ydertimerne om natten, eller ved bygge- og ombygningsprojekter. Tilsynsvagtens præventive formål er at sikre og forebygge at små situationer ikke udvikler sig til endegyldige katastrofer.

Hos C.V.S Security, sørger vi for at alt er forsvarligt lukket og låst og at bygningen er forladt på betryggende vis. Hærværk og uvedkommende indtrængen på grund eller private områder kan være et problem, og vi sørger for at sikre dette efter nærmere aftale med kunden.
Hos C.V.S Security tilpasser vi vores tilsyn, således at vores tilstedeværelse forekommer på forskellige tidspunkter. Dette sørger for at give den potentielle indtrænger vanskeligheder, med at kunne udføre indtrængen på det bestemte område, da vagten forekommer på forskellige tider. Runderingsvagterne bliver således også opmærksomme på større problemer. Det gør, at vi med fordel kan tilsende en fastvagt med kort varsel og således sikre kundens værdier og ejendom i den helt akutte tilstandsform.

C.V.S Securitys vagtpatruljer er altid i løbende kontakt med kontrolcentralen, således at de er parate til at reagere hurtigt og effektivt, alt efter situations alvor og de aftalte forholdsordrer.
En alarmpatrulje fra C.V.S Security er en vagtpatrulje der foretager udrykning til virksomheder og forretninger, hvor en tyverialarm er aktiveret.
Vores veluddannede patrulje personale befinder sig altid i nærområdet og er klar til at reagere så snart alarmen går. De rekognoscerer lynhurtigt området og er trænet i at finde, eftersætte, overmande og tilbageholde gerningsmændene indtil politiet ankommer.